OVER ONS

HOME / OVER ONS

VANOS Slaapsystemen

Ons verhaal

VANOS Slaapsystemen is opgericht met de visie om, in een ondoorzichtige markt, de mooiste kwaliteit te bundelen in één concept. Een beddenzaak met een scherp oog voor detail; passie voor perfectie. Een goede nachtrust is immers van levensbelang. Wij leveren dan ook bedden, boxsprings, ledikanten, (linnen)kasten en bed- en badgoed met kwaliteit als voornaamste uitgangspunt. Zo vindt u bij VANOS Slaapsystemen o.a. massief eiken meubels en handgemaakte bedden.

Zorgvuldig gekozen merken waarbij uitsluitend Europese producenten bleken te kunnen voldoen aan deze extreem zware kwaliteitseisen. Heeft u specifieke wensen? Via onze maatwerk collectie kunt u bovendien uit meer dan 500 verschillende opties uw volledig eigen bed creëren. Uiteraard wordt u hierin geadviseerd door ervaren professionals; want een kwalitatief goed bed begint bij een eerlijk en degelijk advies.

In onze winkel in het centrum van Veghel vindt u altijd afspiegeling van de huidige collectie. We verwelkomen u graag met een heerlijke kop koffie, wat lekkers en voorzien u desgewenst (vrijblijvend) van advies.

Kwaliteit & service gaan wat ons betreft hand in hand. We willen niet alleen mooie spullen leveren maar ook een fantastische service. We weten dat het een utopie is maar streven naar 100% klanttevredenheid. Daar mag u ons aan houden. We zullen alles in het werk stellen om u positief te verrassen. Een tevreden klant is immers een ambassadeur van de organisatie.

Een keuze voor VANOS Slaapsystemen is een milieubewuste keuze. Het werken met uitsluitend Europese leveranciers zorgt voor minder milieubelasting tijdens transport en kwalitatief hoogwaardige producten hebben een langere levensduur. Onze producenten werken bovendien met zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Op deze manier proberen we de wereld (van het slapen) iets mooier en beter te maken. Een goed en eerlijk product met dito service; klinkt best simpel toch? Vinden wij ook. Stap eens binnen en ervaar het zelf!

TIP: Zeker weten dat we alle tijd en aandacht voor u hebben tijdens een bezoek aan onze winkel? Maak dan een afspraak.