LINNENAVONDEN

HOME / LINNENAVONDEN

LINNENAVONDEN

Wat is een perfect slaapsysteem wat met zorg is samengesteld zonder perfect linnengoed?

De uitstraling van uw slaapkamer komt immers voor een belangrijk deel voort uit het linnengoed wat u gebruikt. Niet alleen dessins maar vooral ook topkwaliteit siert uw hele slaapkamer. VANOS Slaapsystemen kiest daarom het hele jaar door voor uitsluitend de beste en mooiste dessins van bekende topmerken als Walra en VanDyck.

Voor de consument is het vinden van het juiste linnengoed voor bed en bad dikwijls erg moeilijk. Het samenstellen of van een linnenuitzet of linnenpakket behoeft enige kennis. Kennis die meeste consumenten niet (voldoende) en de vertegenwoordigsters wél hebben. Zij kunnen u adviseren over de mooiste kleursamenstellingen en stofcombinaties. Ook kunnen zij u alles vertellen over kwaliteitseisen en hoe u dit kunt herkennen. Kortom; erg leerzaam.

VANOS Slaapsystemen heeft het plan opgevat om zogenaamde “linnenavonden” te organiseren. Avonden waar vertegenwoordigsters/stylisten van Walra of VanDyck aanwezig zullen zijn. Per avond zal informatie gegeven worden over één van deze twee toonaangevende merken en haar nieuwste collectie aan u worden gepresenteerd. Elke editie hebben we ruimte voor ca. 10 – 15 belangstellenden. U wordt uiteraard ontvangen met een hapje en een drankje. De avond zal zo lang duren als nodig is.

Uw belangstelling voor deze avonden kunt u kenbaar maken middels onderstaand formulier.

INTERESSE?

U kunt zich hieronder inschrijven voor de linnenavond van Walra of Vandyck. De ontvangst is om 19.45 uur en aanvang om 20.00 uur. Na de inschrijving wordt U per email op de hoogte gehouden wanneer de linnenavond gehouden wordt.