MAATWERK

HOME / MAATWERK

MAATWERK

Een bed of slaapkamer koopt u niet elke week. Het is een investering voor lange tijd waar u een belangrijk deel van uw leven in doorbrengt.

Een goede nachtrust is dan ook letterlijk van levensbelang. Bovendien hebben we niet allemaal dezelfde smaak. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Binnen ons gehele assortiment staat kwaliteit voorop. We werken met de mooiste producten in haar soort omdat dit nu eenmaal resulteert in een aangename nachtrust. Al onze producten worden geproduceerd in Europa en veel van onze producten zijn zelfs handgemaakt. Bijkomend voordeel is dat u het bed hierdoor volledig naar eigen wens en smaak kan samenstellen.

Zo kunt u bijvoorbeeld uw matras laten vullen met katoenwol, bamboe, paardenhaar, kamelenhaar of zelfs kasjmier. Wilt u daaronder een box of toch liever een (elektrische) bedbodem? Een schuimmatras of liever pocketveren? Allen met eigen unieke eigenschappen waarover we u graag een en ander uitleggen.

Niet alleen op gebied van comfort, maar ook qua design is uw bed volledig te personaliseren. Een exclusief assortiment aan maatwerkproducten wat vrijwel nergens anders in Nederland verkrijgbaar is. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen hoe breed en hoog uw hoofdbord moet worden. En wilt u deze dan vlak, in vakken of gecapitonneerd? In één van onze honderden meubelstoffen of toch liever (kunst)leder? Of levert u zelf een specifieke stof aan waarmee we het bed bekleden?

Ook dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen kunnen we op elke maat laten produceren en desgewenst laten borduren met, bijvoorbeeld, uw initialen. Zo maar een greep uit de mogelijkheden; de opties zijn oneindig.

Wij helpen u natuurlijk graag op weg door dit woud van keuzes. We raden echter aan hiervoor een afspraak te maken zodat we deze tijd exclusief voor u kunnen reserveren. Via onderstaand contactformulier maakt u heel eenvoudig online een afspraak. Doordeweeks of in het weekend, overdag of ’s avonds; we denken graag met u mee.

Werkt u samen met een interieurarchitect of stylist(e)? Dan adviseren wij op gebied van slaapcomfort en krijgt uw stylist(e) de vrije hand wat betreft het verdere design van uw bed. Desgewenst kunnen we u ook met een (slaapkamer)styliste in contact brengen.

Alles om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn; passie voor perfectie.