NEWS

HOME / NEWS

VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
Wij zijn ontzettend blij te kunnen delen dat VANOS Slaapsystemen vanaf vandaag een samenwerking is gestart met ESSENZA HOME.

De eigentijdse prints van Essenza, maar bovenal haar hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling, passen perfect binnen ons assortiment. De volledige najaarscollectie (met onder andere dit prachtige dekbedovertrek vanaf € 99,95) is vanaf NU verkrijgbaar in de winkel.

WELKOMSKORTING
Like onze Facebookpagina en ontvang op vertoning van deze post 15% welkomskorting op een Essenza dekbedovertrek. Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2020.

#essenza #essenzahome #anneclaire #dekbedovertrek #nieuw #vanosslaapsystemen #korting #veghel #centrum
VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
Deze VanDyck Chicago badjas was één van de hardlopers vorig najaar en is aankomend seizoen terug in drie nieuwe, frisse, kleuren: navy, light olive en sandy gold. Leverbaar vanaf eind oktober maar nu al bij ons te reserveren/bestellen voor slechts € 69,95!

#badjas #chicago #VanDyck #najaar2020 #collectie #vanosslaapsystemen #navy #lightolive #sandygold
VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
Zelf de luxe ervaren van een handgemaakt matras?
Candia is een unieke beddenfabrikant welke voor haar bodyfix collectie gebruikmaakt van uitsluitend natuurlijke materialen. Geen lijm en polyester maar katoen, kameel- en paardenhaar; een prachtig stukje vakmanschap.

Benieuwd geworden naar dit 100% HANDGEMAAKTE matras? Tijdelijk is deze complete boxspring (ook mogelijk i.c.m. andere hoofdborden/stofferingen) leverbaar van € 6995,- voor slechts
€ 4995,-. Laat u informeren en kom proefliggen in onze winkel!
#candia #handgemaakt #handmade #bed #boxspring #matras #paardenhaar #kameelhaar #pockets #aegean #sunset #aanbieding #sale #kwaliteit #natuurlijk #vanosslaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
KAMEELHAAR TEGEN DE WARMTE

Kom tijdens deze hete dagen gerust proefliggen, onze winkel is volledig airconditioned en de koffie staat voor u klaar!

Wist u dat: kameelhaar uitstekend warmteregulerend werkt? Het beschermt ze in de hoge bergen tegen kou en blijft koel in de hitte van de woestijn. Candia verwerkt dit prachtige natuurproduct in haar matrassen. Kom eens langs en ervaar het zelf.
VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
Profiteer alleen DEZE WEEK nog van 20% korting op alle bedden, (top)matrassen, boxsprings en ledikanten! Actie loopt tot en met zaterdag 20 juni a.s.

#korting #corona #coronakorting #20procent #matras #bed #weesloyaalkooplokaal Veghel Centrum
VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
De zon schijnt volop en de zomer moet nog beginnen! En wat is nou lekkerder dan om na een dag in de zon in een fris en zomers bed te stappen?

Zoals bijvoorbeeld met deze Deluxe Multi van Vandyck; 100% katoensatijn dus heerlijk zacht en koel. Vanaf € 74,95 en nu verkrijgbaar in de winkel.

#zomer #weesloyaalkooplokaal #VanDyck #dekbedovertrek