NEWS

HOME / NEWS

VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
Profiteer alleen DEZE WEEK nog van 20% korting op alle bedden, (top)matrassen, boxsprings en ledikanten! Actie loopt tot en met zaterdag 20 juni a.s.

#korting #corona #coronakorting #20procent #matras #bed #weesloyaalkooplokaal Veghel Centrum
VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
De zon schijnt volop en de zomer moet nog beginnen! En wat is nou lekkerder dan om na een dag in de zon in een fris en zomers bed te stappen?

Zoals bijvoorbeeld met deze Deluxe Multi van Vandyck; 100% katoensatijn dus heerlijk zacht en koel. Vanaf € 74,95 en nu verkrijgbaar in de winkel.

#zomer #weesloyaalkooplokaal #VanDyck #dekbedovertrek
VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
Woont u in Veghel? Dan heeft u onderstaande flyer wellicht al in uw brievenbus gevonden. We zijn weer open en dat vieren we:

Ontvang t/m 20 juni a.s. 20% korting op alle bedden, matrassen, boxsprings, ledikanten en de najaarscollectie Walra en Vandyck beddengoed.

Is uw matras of bed aan vervanging toe? Investeer dan uw vakantiegeld dit jaar aan een goede nachtrust; daar heeft u elke dag plezier van!

#weesloyaalkooplokaal #veghelcentrum Veghel Centrum #coronakorting #korting #20procent #vakantiegeld #Walra #VanDyck
VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
Afgelopen week zijn er volop foto’s genomen van de winkel. Begin juni verschijnt een artikel in ERM Magazine over onze visie op ondernemen, ook in tijden van Corona. Wordt vervolgd dus, en wat fijn dat we weer geopend zijn!

Profiteer ook deze week weer van 20% korting op alle bedden, boxsprings, matrassen en ledikanten. Wees loyaal, koop lokaal!

#artikel #ermmagazine #corona #20procentkorting #geopend #weesloyaalkooplokaal #coronakorting
VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
Wij wensen alle moeders een heerlijke dag toe vandaag! Happy Mother’s Day

#moederdag #mama #ontbijtopbed #love
VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
WEER GEOPEND EN 20% KORTING

Vanaf vandaag is VANOS Slaapsystemen weer geopend volgens reguliere openingstijden (m.u.v. koopavond). Uiteraard nemen wij alle RIVM richtlijnen in acht zodat u veilig kunt winkelen. Toch liever een privé afspraak? Ook dit is nog steeds mogelijk. Neem hiervoor contact op met 0413 - 321050

Om deze Corona crisis tegen te gaan ontvangt u bovendien de gehele maand mei 20% korting op bedden, boxsprings, ledikanten en matrassen. Profiteer daarom nu, juist nu!

We hopen u snel weer te mogen begroeten in onze mooie winkel.

#weesloyaalkooplokaal Veghel Centrum #veghelcentrum #veghel #20procentkorting #bedden #goedslapen