NEWS

HOME / NEWS

VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
Stay home, stay safe!

Comfortabel thuisblijven? Dat kan met deze prachtige Biarritz VanDyck badjas uit de voorjaarscollectie 2020.

100% katoen en verkrijgbaar in 7 prachtige voorjaarskleuren.

Nu van € 69,95 voor maar € 49,95. Bestel via info@vanosslaapsystemen.nl en ontvang 'm gratis thuisbezorgd in heel gemeente Meijerijstad.

#weesloyaalshoplokaal i.s.m. Veghel Centrum
VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
Zoals u al heeft kunnen lezen is VANOS Slaapsystemen momenteel uitsluitend op afspraak geopend. Maak een afspraak via 0413-321050 of onze website om in alle rust goed geadviseerd te worden. Maar ook na deze crisis hebben alle ondernemers van Veghel u weer hard nodig. Veghel Centrum is daarom een geweldige campagne gestart; wees loyaal, koop lokaal! Maak bovendien via deze pagina kans op mooie cadeaubonnen te besteden bij, hoe kan het ook anders, alle Veghelse ondernemers.
VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
TIJDELIJK GESLOTEN

Door alle nieuwe ontwikkelingen omtrent het Corona virus voelen wij ons helaas genoodzaakt, om uw en onze gezondheid te kunnen waarborgen, onze winkel tot en met tenminste 6 april a.s. uitsluitend op afspraak te openen. De besmettingsgraad in omgeving Veghel/Uden is hoog en drastische tijden vragen om drastische maatregelen. Tot en met 6 april zijn wij daarom uitsluitend op afspraak geopend om besmettingsrisico’s te beperken.

Neem voor het maken van een afspraak, vragen en/of bestellingen contact met ons op via 0413 – 321 050 of info@vanosslaapsystemen.nl.

We betreuren dit besluit zeer en hopen u snel weer te mogen begroeten in onze winkel. Let intussen goed op elkaar.

Team VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
SNEAK PEAK! Voorjaarscollectie 2020

Alle spulletjes moeten nog binnenkomen maar hier alvast een impressie hoe de voorjaarscollectie 2020 van VanDyck er uit komt te zien. Wat een heerlijke kleuren. Kunnen jullie ook niet wachten tot de zon weer doorbreekt?

Binnenkort in de winkel!
VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
In verband met carnaval zijn wij zaterdag 22 en dinsdag 25 februari a.s. gesloten. Op woensdagochtend 26 februari vegen we alle confetti op en zijn we u vanaf 10:00 uur graag weer van dienst. Namens VANOS Slaapsystemen wensen we iedereen alvast een heel fijne carnaval toe!
VANOS Slaapsystemen
VANOS Slaapsystemen
Maar dit wisten de meeste vrouwen natuurlijk al lang! 😉